Sandneshamn Vel og klasse 1MUB ved Kongsbakken skole fikk henholdsvis en og tre av rodene i årets vår-ryddeaksjon. Jeg kan tenke meg at befolkningen i bygdene våre har lagt merke til mengden søppelsekker og innsamlet skrot som har stått langs veien de siste dagene. Det har iallefall jeg. I morgen henter Remiks alt sammen, og de aller aller fleste av de 160 (!) sekkene kommunen har stilt opp med er fylt med søppel og skrot som er ryddet langs veien og fjæra i Kattfjord.

Det er helt enormt! Fantastisk innsats av begge ryddegjengene og vel unt utbetaling av de utlyste midlene. Tror ikke Kattfjord har vært så ren og ryddig på flere tiår.

Jeg oppfordrer herved alle til å hjelpe til å holde veiene våre og fjæra rein og fin videre! Ser du noe, plukk det med deg – og snakk med barna eller barnebarna om forsøpling, og ta tak i venner og bekjente skulle du få vite at de kaster søppel i den vakre naturen vår. Vi klarer å få fjorden enda vakrere framover det er jeg sikker på!

Tusen takk!

Med vennlig hilsen Linn Hustad
på vegne av Kattfjord utviklingslag