Hei Kattfjordinger

Utviklingslagene har mottatt en henvendelse fra Inger-Lise Brones i Visit Tromsø Region, med følgende oppfordring:


«Jeg er prosjektleder for «Tromsø som bærekraftig reisemål». Les mer om prosjektet her. Har dere mulighet til å oppfordre alle deres medlemmer til å svare på innbyggerundersøkelsen? Nedenfor står det informasjon om undersøkelsen og hvorfor vi gjennomfører den. Aller nederst ligger også informasjon om og resultatene fra Menon-analysen – Økonomiske effekter fra reiselivet i Tromsø.

Det er svært viktig at vi får alle bygder og distrikter til å svare på undersøkelsen, slik at det ikke bare er enkelte områder som svarer på dette. Resultatene planlegger vi å diskutere med alle i folkemøter, både i sentrum og i distriktene. Da vil vi samtidig presentere status i bærekraftprosjektet, og diskutere innhold og forslag til tiltak og videre samarbeid med distriktsgruppene på dette.  I tillegg vil vi presentere det nye forslaget til reiselivsstrategi for Tromsø med dere. Dette kommer vi nærmere tilbake til i forhold til tid/sted, men vi ønsker dette gjennomført ila januar/februar. Er det ellers noe dere lurer på eller ønsker å diskutere, er det bare å ta kontakt med meg.

På forhånd tusen takk for at dere samarbeider om disse viktige sakene for Tromsø.

Inger-Lise Brones»

→ Her kan du delta i innbyggerundersøkelsen om reiselivet i Tromsø!


Mer om prosjektet:

TROMSØ SOM BÆREKRAFTIG REISEMÅL

I arbeidet med å kvalifisere Tromsø for kvalitetsmerket som bærekraftig reisemål, trenger vi din hjelp. Si din mening om reiselivsutviklingen i Tromsø, og bidra til å gjøre Tromsø som reiselivsdestinasjon bedre.

→ Prosjektets nettside

Reiselivet i Tromsø-regionen har opplevd en eventyrlig vekst de siste årene, på godt og vondt, og det er lite som tyder på at det vil avta i nærmeste fremtid. Derfor er det ekstra viktig at vi har fokus på å bruke de ressursene vi har, og at vi bruker dem på en klok og bærekraftig måte. Visit Tromsø-Region har en visjon om at Tromsø skal bli en arktisk destinasjon i verdensklasse. Da er bærekraftig reisemålsutvikling eneste farbare veg. Derfor er det ekstra viktig for oss å høre nettopp dine erfaringer og vurderinger av reiselivsnæringen i regionen.

– Reiselivet påvirker samfunnet sterkt. Tromsøværingene har nå mulighet til å komme med sine innspill og ideer, slik at vi kan sikre en positiv utvikling av reiselivet, sier ordfører Kristin Røymo.

Visit Tromsø-Region har i samarbeid med Tromsø kommune laget denne undersøkelsen, og vi håper du vil ta deg tid til å svare på den. Alle som deltar er med i trekningen om tre aktivitetsgavekort fra Visit Tromsø på 1.000 kroner.