10 ferdigregulerte boligtomter i Nordfjordbotn med idyllisk beliggenhet og utsikt utover Kattfjorden.

Bo på landet?

Liafjell Boliggrend ligger i Kattfjorden på Kvaløya – nærmere bestemt Nordfjordbotn, 28 km fra Tromsø.

Boligområdet ligger rett ovenfor hovedveien i krysset Sommarøy/Lauklines-Vasstrand, i utløpet av Kråkskardalen. Boligene får utsikt fra Kråkskardalen til Durmålsfjellet (921m.o.h.) og videre utover Kattfjord.

Liafjell Boliggrend har gode solforhold. Midtsommer er det sol fra kl. 05.00 og til kl. 20.00.

Turområde utenfor stuedøra

Boligfeltet ligger midt i blinken for de som ønsker turområdet rett utenfor stuedøra. Her kan nevnes Kattfjordeidet som er et populært utfartsområde både sommer som vinter.
Vi må også nevne Kråkskardalen med sine 3 idylliske fiskevann. Det nærmeste vannet ligger 10 min. gange fra boligfeltet. Innerst i Nordfjorden er også et meget populært område for sjøfiske etter sjøørret og laks. Her er også en idyllisk badestrand.
Vårt mål er å levere inovative boliger med alternative energiløsninger. I dette boligprosjektet tilbyr vi et intimt boligfelt der kjøper får anledning å bygge og planlegge sin boligdrøm på større og rimeligere tomter enn det som tilbys i byen. Det gis anledning å planlegge og bygge boligen i flere trinn og samtidig delfinansiere den med egeninnsats.
Kontaktperson: Gunnar Hansen Tlf: 911 77 685. Ytterligere opplysninger vil du kunne se på prosjektets egen hjemmeside www.liafjell.no som for tiden er under utarbeidelse.