Digital kompetanse

Hei alle lesere. Har fått spørsmål om å dele denne nyheten med dere.

Sett av torsdag, 23. februar kl. 18:00 til Sommarøy Artic Hotell, og kom og hør hva Tromsø Seniornett kan tilby dere.

ER DU SENIOR OG ØNSKER DU Å BLI MER DIGITAL I HVERDAGEN?

Styrk din digitale kompetanse

Seniornett Tromsø har som formål å styrke den digitale kompetansen hos seniorene i kommunen, og er en av over 200 lokalforeninger i den frivillige og partipolitisk uavhengige organisasjonen Seniornett, som fylte 25 år i fjor.

Hver måned har vi gratis kurs på Bankhjørnet i Rødbanken i byen, og temaene vi kan hjelpe med kan være: Bli kjent med ulike app’er for Reiser og bestilling, Hvordan lage fotobok, Bruk av BankID, Bli kjent med kommunen sine nye nettsider, Digital arv og Sikkerhet på nett

Tromsø kommune er stor, og innføring av bompenger, dyr parkering og dårlige busstilbud bidrar nok til at mange av kommunens seniorer ikke kan delta på kursene våre. Vi vil derfor forsøke noe nytt og drar til Sommarøy Hotell for å møte deg/dere der.

Hva kan Seniornett tilby deg?

Vi starter torsdag 23.februar kl. 18:00 med å fortelle om hva Seniornett Tromsø kan tilby, og vil gjerne høre hva du/dere trenger og ønsker.

Fredag 23.februar mellom kl. 09:30 – 13:00 vil vi så forsøke å innfri noen av disse ønskene.

Ta med PC, nettbrett eller smarttelefon.  Det blir lett servering.

Har du spørsmål, ta kontakt med Astrid Holm på tlf: 905 12 729